VERLENGING VOETREMHENDEL
VERLENGING VOETREMHENDEL
VERLENGING VOETREMHENDEL
VERLENGING VOETREMHENDEL
VERLENGING VOETREMHENDEL
VERLENGING VOETREMHENDEL
VERLENGING VOETREMHENDEL
VERLENGING VOETREMHENDEL
VERLENGING VOETREMHENDEL
VERLENGING VOETREMHENDEL
SW-Motech

SW-Motech voetremhendel-uitbreiding

Diverse modellen

Art. No. 10051753
|

1 Beoordeling

Vind je motor:
Adviesprijs € 80,00 2
vanaf € 74,50 1
Beschrijving

SW-Motech voetremhendel-uitbreiding Diverse modellen

SW-MOTECH vervaardigt de uitbreidingen uit een gefreesde en zeer sterke aluminiumlegering met een zwart geanodiseerd oppervlak en met een roestvrijstalen opstapplaat. Voor een optimale aanpassing aan de ergonomie kan de verhoging van het remhendelcontact in twee stappen van 22 of 27 millimeter worden ingesteld.

De voetremhendeluitbreiding is ideaal voor off-road rijden: het vult het originele remhendelcontact aan en garandeert een veilige, goed gedoseerde stap op de rem. De uitbreiding maakt zowel een verbreding als een vergroting van het contactoppervlak mogelijk. De voetremhendeluitbreiding biedt dus meer veiligheid en een betere controle over de achterrem.

Bij off-road rijden wissel je vaak af tussen zitten en staan. Bij het staan verandert de kniehoek en kan de voet minder druk uitoefenen op het kleine pedaal. Door het contactoppervlak te vergroten, wordt de voet meer gehoekt en kan hij de remhendel gemakkelijk bereiken en bedienen, zelfs bij het staan. De verhoging kan op twee verschillende niveaus worden ingesteld.

Naast de verhoging heeft de voetremhendeluitbreiding een verbreed contactoppervlak. Dit is voorzien van een getand oppervlak en biedt dus betere grip als het oppervlak van de hendel vuil of nat is.

  • Ter uitbreiding van het originele remhendelprofiel
  • Verhoogd en breder contactoppervlak
  • Betere grip dankzij gekarteld oppervlak - zelfs bij nattigheid en vuil
  • Verhoging van het remhendelprofiel met 22 of 27 millimeter
In levering inbegrepen
1 x remhendeluitbreiding
Montagehandleiding
Montagemateriaal

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

uur

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar