PUIG TOURINGSCHERM I
PUIG TOURINGSCHERM I
PUIG TOURINGSCHERM I
PUIG TOURINGSCHERM I
Puig

PUIG TOURINGSCHERM I

HELDER,2PT.HOUDERSET+ABE

Art. No. 10016930
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Vind je motor:
€ 128,99 1
Beschrijving

PUIG TOURINGSCHERM I HELDER,2PT.HOUDERSET+ABE

Puig touring windscherm I met extra groot windscherm met tweepunts montageset en ABE
De trendy scramblers en retro bikes kunnen zelden iets met een in de windtunnel geoptimaliseerd hightech racewindscherm. In plaats daarvan vragen ze om een windscherm met een eenvoudig, onopvallend ontwerp - zoals dat van het Touring windscherm I van Puig. Dit grote windscherm biedt optimale bescherming tegen weer en wind.

  • Het touringwindscherm (WS18) is verkrijgbaar in een heldere versie met een ronde koplampuitsparing.
  • Wordt aan het stuur bevestigd met een 2-punts montageset (klemmen voor montage op 22 en ook 25,4 mm sturen zijn al bij de levering inbegrepen) Vanwege de dikte van het scherm is er geen randbescherming nodig
  • Afmetingen: Breedte ca. 540 mm x hoogte ca. 530 mm
  • Het Puig touring windscherm I wordt geleverd voor alle vermelde voertuigen met ABE voor Duitsland. Daarom is geen registratie in de voertuigdocumenten nodig.
Opmerking voor bestellingen uit het buitenland:
Informeer voordat u bestelt naar de wettelijke voorschriften die in uw land gelden voor het gebruik van een dergelijk windscherm op uw voertuig.

Lijst met passende motoren

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

uur

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar