Braking

BRAKING BATFLY ACHTERREMSCHIJF

Art. No. 10055877
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Vind je motor:
Adviesprijs € 134,99 2
vanaf € 107,99 1
Beschrijving

BRAKING BATFLY ACHTERREMSCHIJF

Met de *Batfly Wave* achterremschijf heeft de Italiaanse remspecialist Braking een grote hit op de circuits van de wereld. De ingenieurs en technici van Braking hebben een speciale staallegering voor races ontwikkeld met extreem hoge wrijvingswaarden en deze gecombineerd met het unieke *Batfly* design, dat onder andere dient om de warmte te verminderen. Het voorkomt ook dat de remblokken worden afgedicht en verhoogt tegelijkertijd het reinigingsproces, omdat de buitenste rand en de groeven in de remschijf de remblokken bij elke omwenteling van het wiel reinigen. Dit zorgt er ook voor dat het remblokje altijd een optimaal contactoppervlak heeft op de remschijf. De gefreesde groeven zorgen ervoor dat de remschijf wordt gekoeld door de luchtstroom.

  • speciale staallegering voor de racerij
  • uniek *Batfly* ontwerp, reinigt de remblokken en koelt de schijf bij elke omwenteling
  • zorgt voor een optimaal contactoppervlak van het remblok op de schijf
  • Made in Italy
  • geen ABE alleen voor offroad gebruik

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

uur

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar