S100 DRUKSPUIT
S100 DRUKSPUIT
S100

S100 DRUKSPUIT

VOLUME: 925 ML

Art. No. 10057036
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 19,99 1
Beschrijving

S100 DRUKSPUIT VOLUME: 925 ML

De S100 drukspuit is echt handig. Als je bijvoorbeeld de beproefde S100 Total Cleaner Plus vanuit de grote voorraadbus gelijkmatig over je voertuig wilt verdelen, is deze spuit perfect. Niet te zwaar en gemakkelijk vast te houden!

Vul de robuuste spuitbus met de reiniger tot aan de MAX-markering. Schroef vervolgens het handvat met de drukpomp vast en pomp 15-20 keer. Je bent klaar om te beginnen! Het voertuig kan heerlijk gelijkmatig worden besproeid.

Details:

  • Professionele kwaliteit
  • breed en gebruiksvriendelijk spuitpatroon
  • praktisch drukontlastingsventiel
  • Plastic fles
  • inhoud 925 ml
Haal na gebruik de druk van de fles en leeg deze. Spoel vervolgens de handgreep met sproeikop en houder af onder schoon water.

Natuurlijk: de S100 drukspuit is ook geschikt om te gebruiken met andere in water oplosbare vloeistoffen. Vermijd echter producten met oplosmiddelen of agressieve producten zoals remmenreiniger, benzine, zuren, enz.

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

uur

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar